SERGİ KATILIMI

ULUSLARARASI MÜZİK VE GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ SEMPOZYUMU
ULUSLARARASI SANAL SERGİ ŞARTNAMESİ

Uluslararası Müzik ve Güzel Sanatlar Eğitimi Sempozyumu kapsamında 12-13-14 Haziran 2021 tarihleri arasında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü tarafından uluslararası sanal sergi düzenlenecektir. Uluslararası jüri tarafından seçilen eserlerden oluşacak Uluslararası Sanal Sergi 12 Haziran 2021 tarihinde açılacaktır.

Katılım Koşulları
• Konu serbesttir ve teknik kısıtlaması yoktur. İki boyutlu, üç boyutlu, dijital çalışmalar değerlendirmeye alınacaktır.
• Katılımcılar en fazla 1 (bir) eserle katılabilirler.
• Katılım ücreti 150 TL’dir. Sanat öğrencileri için katılım ücreti 50 TL’dir.
“Eser Başvuru Formu” eksiksiz doldurulmalıdır.
• 200 kelimeyi geçmeyen “Özgeçmiş” eser başvuru formuna eklenmelidir.
• Eser görseli 300dpi çözünürlükte ve JPEG formatında olmalıdır.
• Eser görseli ve eser başvuru formu 30 Nisan 2021 Cuma günü saat 17:00’a kadar
umges2021sergi@gmail.com adresine göndermelidir.
• Jüri değerlendirme sonuçlarının duyurulmasının ardından 11 Mayıs 2021 tarihine kadar katılım ücretleri yatırılmış olmalıdır.
• Katılım ücretleri aşağıdaki iban numarasına yatırılırken açıklamaya “Ad, Soyad ve Sergi Katılım Ücreti” ibaresi eklenmelidir.
• Ödeme dekontu
umges2021sergi@gmail.com adresine gönderilmelidir.
• Eser sahiplerine katılım belgesi verilecektir.
• Sergi e-kataloğu yayımlanacaktır.
• Sergiye başvuranlar, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Uluslararası Müzik ve Güzel Sanatlar Eğitimi Sempozyumu Sergisi koşullarını kabul etmiş sayılır.

Değerlendirme
• Eserler Jüri üyesi tarafından değerlendirilecektir.
• Değerlendirme eser görselleri üzerinden yapılacaktır.
• Değerlendirmede sanatçı isimleri saklı tutulacak ve dosya numaraları kullanılacaktır.
• Jüri eserleri, çağdaş yorum, malzeme bilgisi, teknik/uygulama, konu aktarımı ve görsel denge/estetik ölçütlerini gözeterek değerlendirecektir.
• Jüri değerlendirme sonuçları internet sitesinde duyurulacaktır.

Müşteri: 008679620001 – UMGES
IBAN : TR86 0001 5001 5800 7255 7114 96