Sempozyum Hakkında

Uluslararası MÜZİK VE GÜZEL SANATLAR EĞİTİMi Sempozyumu (UMGES)

Değerli Meslektaşlar;

Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü tarafından 12-13-14 Haziran 2021 tarihlerinde Sivas’ta yapılacak olan Uluslararası Müzik ve Güzel Sanatlar Eğitimi Sempozyumunu (UMGES) sizlere duyurmaktan memnuniyet duymaktayız.

Sempozyumun amacı, konunun uzmanları, sanatçıları ve eğitimcilerinin sanat ve sanat eğitimiyle ilgili bilgi ve birikimlerini bilimsel bir platformda paylaşmalarını sağlamaktır.

Özet teslimi için son tarih 15 Mart 2021 olacaktır. Sempozyum dili Türkçe ve İngilizce olup bildiri metinlerinin her iki dilde de teslim edilmesi önerilir. Açık, kısa ve anlaşılır olarak yazılacak olan 100 – 150 kelimelik özette, çalışmanın amacı ve temel sonuçları bulunmalıdır. Teslim edilen özet ya da tam metinlerinde tartışma yaratacak intihal ve referanssız alıntılar bulunmasından yazarlar sorumludur.

Bütün akademisyenleri, uzmanları, sanatçıları ve öğretmenleri deneyimlerini ve çalışmalarını bizlerle paylaşmak üzere sanat ve sanat eğitimi alanlarının gelişimine katkı sağlamaya davet ediyoruz. Sorularınız, düşünceleriniz ve önerileriniz için sempozyum merkez adresi olan umges2021@gmail.com  adresine yazabilirsiniz.

Saygılarımızla.

Prof. Dr. Mustafa Hilmi BULUT